Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie & Algemene Ledenvergadering 2019

 Registratie gesloten
 
16
Categorie
Evenementen TCCN
Datum
zondag 20 januari 2019 13:00 - 17:00
Locatie
Steakhouse Cunera - Grebbeweg 1, 3911 AS Rhenen, Nederland

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie & Algemene Ledenvergadering 2019

Wat: Nieuwjaarsreceptie & Algemene Ledenvergadering  2019

Wanneer: Zondag 20 januari 2019

Waar: Steakhouse Cunera

Adres: Grebbeweg 1, 3911 AS Rhenen

Hoe laat: 13.00 u ontvangst met koffie en gebak.

Vergadering: 13.30 u aansluitend Nieuwjaarsreceptie

Sluiting inschrijven: 6 januari 2019

Beste clubgenoten,

Bij deze nodigen we jullie weer uit voor de start van het verenigingsjaar 2019. We zullen zoals altijd aftrappen met de Algemene Ledenvergadering (ALV) & de Nieuwjaarsreceptie voor 2019. De ALV met bijbehorende nieuwjaarsreceptie is wederom op de vertrouwde locatie in Rhenen.

Als jullie dit lezen loopt 2018 alweer op z’n eind. Het was een bijzonder jaar. Zeker voor wat betreft de weersomstandigheden hadden we natuurlijk niets te klagen. Dit heeft zeer zeker bijgedragen aan het succes van een aantal evenementen, welke weer door diverse leden van de club zijn georganiseerd. We hebben derhalve weer een aantal gedenkwaardige momenten achter de rug waar onze Jan ongetwijfeld op terug zal komen in zijn “keek op het jaar”. Natuurlijk is het bestuur ook nog altijd op zoek naar potentiele opvolging. Dus mocht je wat tijd over hebben die je graag aan de club zou willen besteden, ook daarvoor zal Jan weer de aandacht vragen. Daarnaast kijken we ook al vooruit naar 2019. In het Clubmagazine staat het concept jaarprogramma voor 2019, zoals het door de Evenementencommissie is bedacht, ook al weer vermeld. Mocht je nog leuke evenementen hebben waarvan je denkt, waarom komen wij daar als club niet, dan houden we ons natuurlijk aanbevolen voor deze tips. Ook zijn we alweer op zoek naar leden die in 2020 of 2021 iets zouden willen organiseren.

Voor de nieuwe leden die in 2018 lid zijn geworden even een korte herhaling van wat er zoal wordt besproken op de ALV. Er zal er worden teruggeblikt over het jaar 2018, de financiën worden besproken en er zullen leden in het zonnetje worden gezet als zij een jubileum moment hebben bereikt. Tevens is er de uitreiking van de kilometerbokaal en de uitslag van de foto van het jaarverkiezing.

Het geheel wordt overgoten met koffie/thee/frisdrank, een gebakje en wat warme snacks. Natuurlijk is er ruimschoots de tijd om bij te kletsen voor en na de vergadering.

Dus draag je de club een warm hart toe en komt de datum je uit. Kom dan gezellig op 20 januari naar Rhenen om samen met andere leden het jaar 2019 in een gezellige ambiance op te starten. Wij hebben er al weer zin in.

Meld je aan via onze Facebookpagina bij het evenement, aanmelden@tccn.nl of direct op de site met de groene knop aanmelden, zodat we voldoende gebakjes kunnen bestellen.

Opgeven kan tot 6 januari 2019.

NB: De ALV is alleen voor leden en partners/familie. Mocht u lid willen worden vermeld dit dan even bij de aanmelding.

Bestuur TCCN.

 
 

Alle datums

  • zondag 20 januari 2019 13:00 - 17:00

Deelnemerslijst

Jan Beuze (2)
Anoniem (1)
Maarten Aarts 383 (1)
Ben (1)
william otter (1)
Jan Kol (1)
Yvonne (2)
Hans van den Berg (1)
Thed Jong (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)

Powered by iCagenda