Westland Toertocht

 Registratie gesloten
 
34
Categorie
Evenementen TCCN
Datum
zaterdag 29 september 2018 11:30 - 18:30
Locatie
Ter Laak Orchideeën - Middenzwet 23
2291 HM Wateringen, Nederland

Uitnodiging Westland Toertocht

Wat: Westland Toertocht

Wanneer: Zaterdag 29 september 2018

Waar: Ter Laak Orchideeën

Adres: Middenzwet 23, 2291 HM Wateringen

Hoe laat: 11.30u

Sluiting inschrijven: 16 september 2018

 

De toertocht voor het najaar staat op het programma op zaterdag 29 september. Voor iedereen die bij het Westland aan tomaten en groenten denkt, vergist zich inmiddels een beetje. Veel bedrijven zijn ondertussen omgeschakeld naar bloemen.

 

We beginnen dan ook bij Ter Laak Orchideeën Kwekerij, waar we onder het genot van een kopje koffie en een koekje geïnformeerd worden over het bedrijf en het kweken van o.a. Phalaenopsis.  Men heeft een winkel waar men orchideeën verkoopt. Dit alles duurt tot circa 13;30 uur.

 

Wateringen en de Lier zijn natuurlijk echte Westlandse plaatsen, maar tijdens de toertocht zullen we er meer aan doen. We gaan een mooie rit maken door het Westland, Midden-Delfland en omstreken. We zullen in ieder geval veel kassen te zien krijgen, en smalle wegen met water erlangs. Mogelijk kan er op sommige plaatsen groenten of bloemen gekocht worden.

 

Vanaf 16:15 uur worden we verwacht bij een autoverkoper die vroeger kweker was te weten Joop Stolze Classic Cars. Zij doen veel import uit Amerika.  Alledaagse maar ook unieke modellen. Restauratie doet men alleen op specifiek verzoek. Het bedrijf is ontstaan door een uit de hand gegroeide hobby, zie foto van een deel van zijn bedrijf. Vanaf 16:30 uur zullen we een rondleiding krijgen en zal ook hier zal een en ander verteld gaan worden over het bedrijf en de auto’s. Natuurlijk kunnen we de auto’s gaan bekijken. Ondanks de grote verscheidenheid aan auto’s, er staan er meer dan 500 (!) heeft hij geen Celica’s  in zijn assortiment, zelfs geen Toyota’s. Naast auto’s staan er ook diverse motoren, brommers en zelfs fietsen en trapauto’s. Afsluiting om circa 18:00 uur met uiteraard een laatste drankje.

 

Er is bij deze dag geen lunch inbegrepen dus eenieder dient zelf lunch mee te nemen.

 

Vanaf 18:15 uur is er gelegenheid om met te dineren in eetcafé De Witte in De Lier. De Witte bevindt zich op een kleine 500 meter van Joop Stolze. Dat is dan uiteraard op eigen kosten. Voor de keuze verwijzen we jullie graag naar hun kaart.

 

Aanmelden:

  1. Voor 16 september 2018 via aanmelden@tccn.nl, facebook of de aanmeldknop op de site.
  2. Leden gratis, aub lidnummer vermelden.
  3. Introducees 10 euro (voorlopig, aub gepast).
  4. Blijft eten, ja/nee en met hoeveel personen.

 

We zien jullie graag in het Westen van het land: Jean-Paul en Marian Peeters

 

PS: Om de namen te zien van wie zich aangemeld hebben, moet je aangemeld zijn op de website met je loginnaam en wachtwoord. :-)

 
 

Alle datums

  • zaterdag 29 september 2018 11:30 - 18:30

Deelnemerslijst

Jan Kol (1)
Maarten Aarts 383 (1)
Anoniem (2)
Rob van Herwijnen (1)
Marc Coomans (1)
Yvonne Wilms (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (1)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (2)
Anoniem (1)
Anoniem (2)
Anoniem (2)

Powered by iCagenda