Toertocht Het Groene Hart op Klompen

15
tccn-logo-red
Categorie
Evenementen TCCN
Datum
zondag 10 september 2023 10:00 - 17:00
Locatie
Toyota van Ekris - Straat van Gibraltar 7, 3446 CM, Woerden

Wat: Toertocht Het Groene Hart op klompen
Wanneer: Zondag 10 september 2023
Waar: Toyota van Ekris
Adres: Straat van Gibraltar 7, 3446 CM, Woerden
Hoe laat: Ontvangst vanaf 10.00 u
Sluiting inschrijven: 1 september

Deze keer een leuke toertocht in het midden van het land die start in de woonplaats van de voorzitter. We zijn uitgenodigd om de dag te beginnen bij de Toyota dealer in Woerden die voor deze gelegenheid op zondag exclusief zijn deuren opent voor ons. We zullen worden ontvangen met koffie of thee met wat lekkers. Om 11 uur starten we met een rit door het mooie Groene Hart. De route leidt door de polder langs leuke dorpjes en ook een rondje door het gezellige Woerden mag niet ontbreken.

Rond 12.30 uur maken we een stop bij Boer Hans in Montfoort en genieten we met zijn allen van een eenvoudige lunch. (Wil je graag vegetarisch eten meldt dat dan even bij de aanmelding) Na de lunch is er gelegenheid om een spelletje minigolf of klompengolf te spelen. Aangezien klompengolf in een weiland wordt gespeeld wordt aangeraden niet je allermooiste schoenen aan te trekken. Voor de minigolfbaan geldt dat niet, maar ook daarvoor is het wel fijn om sportieve schoenen te dragen. Bij eventueel slecht weer (gaan we niet vanuit natuurlijk) zullen er vervangende spellen binnen kunnen worden gespeeld.

Als om 15.00 uur iedereen zijn balletjes heeft geslagen of keihard heeft aangemoedigd gaan we moe maar voldaan verder met de rit. We maken nog een mooie ronde langs boerenwegen en mooie plekjes. Peter helpt mee met de route dus ik verwacht dat je onderweg nog wat leuke weetjes te lezen krijgt. Er zitten wat mooie bezienswaardigheden in de route waarvan minstens 2 kastelen. Ergens tussen 16.00 uur en 16.30 zullen we aankomen bij restaurant Kortjak in Harmelen. Hier krijgt iedereen nog een drankje van de club en is er voor hen die dat gezellig vinden mogelijkheid om op eigen kosten te blijven eten.

Aanmelden:

1.            Via aanmelden@tccn.nl , facebook of op de site bij de aanmelden knop.

2.            Leden gratis, aub lidnummer vermelden.

3.            Introducees 7,50 euro. (graag gepast)

4.            Blijft eten, ja/nee en met hoeveel personen.

 

We heten jullie graag welkom in ons stukje van Nederland op zondag 10 september, dus vergeet je niet in te schrijven voor 1 september.

 

Diana en Peter.

 
 

Alle datums

  • zondag 10 september 2023 10:00 - 17:00

Deelnemerslijst

Anoniem (1)
Anoniem (1)
Sven (2)
Ray Ruesink (1)
Stef van Kruiningen (1)
Jan Kol Jr., (1)
Anoniem (3)
Bert Bus (1)
Nikita Overbeeke (2)
Ruben Jansen (1)
Bart Romein (1)

Powered by iCagenda