Informatiepakket aanvragen 

Vanwege de overweldigende vraag naar informatie pakketten is het voor onze club helaas niet meer mogelijk om per post informatie te sturen. Je kunt echter wel een electronisch exemplaar (294 kB) downloaden in PDF formaat.

Je kunt het infopakket ophalen door hier te klikken. Om het te kunnen bekijken heb je wel Adobe Acrobat Reader nodig.

Heb je dit programma niet, dan kun je dit gratis downloaden op de site van Adobe http://www.adobe.com

Mocht je toch meer informatie willen, dan kun je altijd bellen. Zie de contact pagina.

Na diverse klachten over het niet kunnen downloaden van het infopakket, mogelijk door het ontbreken van Acrobat Reader hebben wij het infopakket ingescand. Klik op één van de bovenstaande plaatjes en je krijgt die pagina van het infopakket in JPG formaat. De afbeelding opent in een apart scherm. Je kunt nu de afbeelding afdrukken door op de rechter muisknop te drukken en te kiezen voor "afbeelding afdrukken". 

Infoblad 2003 1 t

Infoblad 2003 2 t

Infoblad 2003 3 t

 Infoblad 2003 4 t
Infoblad 2003 5 t Infoblad 2003 6 t Infoblad 2003 7 t Infoblad 2003 8 t

 Lid worden van de TCCN

Wil je lid worden van de Toyota Celica Club Nederland? Dat is nu heel gemakkelijk. Druk op het plaatje hier links naast en het inschrijfformulier zal in een apart venster verschijnen. Print dit uit, en vul het uitgeprintte formulier in. Stuur dit op naar onze penningmeester en na ontvangst van je betaling ben je direct lid, met gratis toegang tot onze evenementen, vier keer per jaar een ClubMagazine in je bus, en natuurlijk veel enthousiaste medeclubleden!

pdf-icon-transparantInschrijfformulier
(klik bovenstaand plaatje voor de PDF versie)