Jubileumweekend 30 jaar TCCN

 Aanmelding gesloten
 
52
Categorie
Evenementen TCCN
Datum
zondag 1 oktober 2017 11:00 - 18:30
Locatie
Thematuin de Heihut - Harskamperweg 42
3774 JP Kootwijkerbroek, Nederland
 

Wat:                           Weekend 30 jaar TCCN (30 sep en 1 okt)

Wanneer:                   1 oktober 2017

Waar:                         Thematuin de Heihut

Adres:                        Harskamperweg 42, 3774 JP Kootwijkerbroek

Hoe laat:                    11.00u

Sluitingsdatum:        17 september 2017

Beste leden van de Toyota Celica Club Nederland,

We hebben weer een mijlpaal bereikt. De club bestaat 30 jaar en dat willen we weten en vieren en dan het liefst met elkaar. Nu zijn we als club door de jaren heen wisselend van samenstelling geweest. Er gaan mensen weg en er komen mensen bij, soms jongeren en soms ouderen. Jongeren krijgen kinderen en komen dus wat minder vaak of soms zelfs een hele periode niet. Aldus is de commissie aan de slag gegaan, we hebben tips van leden verzameld en gekeken hoe we een leuk programma in elkaar kunnen zetten dat voor eenieder wat biedt.

De zondag zullen we om 11.00u het weekend voort zetten met als locatie voor de gehele dag Thematuin De Heihut te Kootwijkerbroek. De ingang ligt aan de paralelweg van de provinciale weg. Dit alvast voor de duidelijkheid. De zondag zal in het teken staan van een familie/doe-dag. Er is vertier voor zowel de kleintjes als de groten. Om 11.00u wordt u ontvangen met koffie en wat lekkers. Aansluitend kan er om 12.00u deel worden genomen aan een activiteit genaamd Klootschieten, speciaal voor Jasper, dat is een kleiner balletje zonder dat je je vingers erin moet proppen. Je legt met je team een parcours af (te voet) en voor degene die het parcours met de minste worpen heeft afgelegd is er een kleinigheidje. Mocht het nu erg slecht weer zijn, dan zullen we uiteraard een alternatief brengen. De evenementencommissie is creatief genoeg.

Na het klootschieten is er een lichte lunch en bestaat de middag uit een gezellig samenzijn en voor de liefhebbers, het strijden om de TCCN wisselbokaal. Ditmaal niet met een kart, maar digitaal racen met oude Celica’s. (ervan uitgaande dat we alles aan de praat krijgen) Voor de kleintjes zijn er diverse speeltoestellen in de tuin, een trampoline en een zandbak. De locatie is weersomstandigheden proof, en de auto’s kunnen mooi weggezet worden zodat we ook weer eens elkanders projecten kunnen bewonderen. Het weekend zal worden afgesloten met een gezamenlijke maaltijd bestaande uit BBQ of buffet, e.a. wederom afhankelijk van het weer. Want ook al vallen nu de mussen van het dak, we praten natuurlijk over eind september.

Omstreeks 18.30u zal onze voorzitter het weekend afsluiten en kan eenieder huiswaarts en hopen we dat we met z’n allen een leuk en schadevrij weekend hebben gehad waar we weer 5 jaar op kunnen teren.

Ondanks het beschikbare budget wordt er voor dit weekend toch een bijdrage gevraagd van de deelnemers, en dat is dan voor de verandering ongeacht of u lid of introducee bent. Voor deelname aan het programma op zaterdag wordt een eigen bijdrage van € 15,- gevraagd en voor zondag € 10,-. Kortom voor 25 euro ben je, op kleine momenten daargelaten, het hele weekend onder de pannen.

Wil dus a.u.b. bij opgave aangeven of je alleen zaterdag, zondag of het gehele weekend deelneemt. Betaling graag bij aankomst zoals te doen gebruikelijk.

Kortom, we hopen jullie met dit programma een leuk weekend te bieden waarin alle facetten aan bod komen en eenieder de mogelijkheid heeft deel te nemen. Dus geef je tijdig op, dan maken we er een lekker weekend van. Aanmelden via aanmelden@tccn.nl , facebook of op de site bij de aanmelden knop.

Denk aan de sluitingsdatum van 17 september 2017. We moeten aansluitend met een aantal bedrijven zaken doen, en ook dat kost tijd zoals je je kunt voorstellen.

30 jaar TCCN laten we er een mooi feestje van maken met z’n allen.

 

 

 
 

Alle datums

  • zondag 1 oktober 2017 11:00 - 18:30

Deelnemerslijst

Jan BeuzeJan Beuze (2)
yvonne wilmsyvonne wilms (2)
Guus MarinusGuus Marinus (4)
Quincent vd ElstQuincent vd Elst (5)
Martin BruijstensMartin Bruijstens (5)
Jan KolJan Kol (1)
sven volmersven volmer (2)
Henk WolfsHenk Wolfs (2)
William OtterWilliam Otter (1)
Bjorn de BieBjorn de Bie (1)
Martijn & Audrey StuurmanMartijn & Audrey Stuurman (2)
Harm Jan WestraHarm Jan Westra (2)
Gerrit SchothorstGerrit Schothorst (2)
Jeroen & Sandra LoosJeroen & Sandra Loos (2)
Erwin VerbeekErwin Verbeek (2)
Mike PerreeMike Perree (1)
ron loijensron loijens (1)
Wilco BruijstensWilco Bruijstens (1)
Theo van BennekomTheo van Bennekom (1)
Peter & Diana BekkerPeter & Diana Bekker (3)
Rob van HerwijnenRob van Herwijnen (1)
Christoph LaubChristoph Laub (2)
Gerrie VisserGerrie Visser (2)
Arie HitzertArie Hitzert (1)
Johan MintenJohan Minten (3)
Andre de GraveAndre de Grave (1)

Powered by iCagenda